Grafikai tervezésre lenne szükséged?Vállalunk minden fajta grafikai tervezést legyen szó névjegyről, roll up-ról, itallapról vagy több száz oldalas katalógusról.A grafikai tervezés lényegében felöleli minden offline és online munkánkat. Az eddig bemutatott területeken kívül magába foglalja még a nyomtatott anyagok tervezését, prospektusokat, autódekort, szórólapokat, stand dekort, és POP/POS elemek tervezését is.

Célunk, hogy vállakozásod minden téren sikeres legyen, több egyedi koncepciót kapsz, ami alapján könnyedén kiválaszthatod a számodra szimpatikus designt.
 

- GRAFIKAI TERVEZÉS REFERENCIÁINK -

1
Névjegytervezés
2
Autódekoráció-tervezés
3
Kiadványtervezés
4
Szórólap, marketinganyag-tervezés
5
Plakáttervezés
 
6
Flyer tervezés
7
Arculati elemek tervezése
8
Termékkatalógus tervezése
9
Kirakat, külső látványterv készítés
10
Reklám anyagok tervezése
 
 

- TERVEZÉS MENETE -

people1

Igényfelmérés


A megkeresés után felveszzük a pontenciális ügyfeleinkkel a kapcsolatot. A gördülékeny munka érdekében, egy személyes találkozó keretein belül beszéljük át az elképzeléseiket.
contract2

Árajánlat


Elsőként briefet írunk az elképzelésekről, utána egy moodboardot állítunk össze.Ha ez megvan akkor árajánlatot adunk a munkára, szerződünk, majd megkezdődik a tervezés.
draw3

Tervezés


Elkészítjük a látványterveket. Átbeszéljük a módosításokat. A kiválasztott verzióra 3 ingyenes korrektúra kört biztosítunk.
quality4

Átadás


A véglegesített terveket az ügyfél által kért formátumokban átadjuk, igény szerint a gyártást is lebonyolítjuk. Megkezdjük az egyéb arculati elemek tervezését.
 
 

- TAPASZTALATUNK -