Egységes arculat?Céged egyik leghatékonyabb marketing eszköze!

Célunk, hogy konzisztens arculatot tervezzünk, ami később az értékesítést és figyelem felkeltést is elősegíti. Legyen szó egy logóról vagy teljes arculatról, fontos az átgondolt és tudatos tervezés.

Célunk, hogy vállalkozásod egyedi és sikeres legyen, több koncepciót kapsz, ami alapján könnyedén kiválaszthatod céged új arculatát!
 

- ARCULAT REFERENCIÁINK -

4
5
3
1
2

- MIÉRT FONTOS AZ EGYSÉGES ARCULAT EGY BRAND ÉLETÉBEN? -

ALÁBBI ÁBRA MAGÁÉRT BESZÉL

 

- ARCULAT TERVEZÉSI CSOMAGOK-

 
Minden munka teljesen egyedi, de általában 3 csoportra osztható egy arculati tervezés. Az arculati elemek sokfajtasága miatt fontos szemügyre venni, hogy mekkora cégről van szó, hisz amíg egy kezdő vállalkozásnak lehet, hogy elég egy logó és egy digitális levélpapír, addig egy régebb óta fennálló cég arculati elemeinek igazodniuk kell a cég értékeihez, brand frissítése esetén szem előtt kell tartani a vállalkozás design alapjait.
 
 

- TERVEZÉS MENETE -

people-21

Igényfelmérés


A megkeresés után felveszzük a pontenciális ügyfeleinkkel a kapcsolatot. A gördülékeny munka érdekében, egy személyes találkozó keretein belül beszéljük át az elképzeléseiket.
contract2

Árajánlat


Elsőként briefet írunk az elképzelésekről utána egy moodboardot állítunk össze.Ha ez megvan akkor árajánlatot adunk a munkára, szerződünk, majd megkezdődik a tervezés.
draw3

Tervezés


Elkészítjük a látványterveket. Átbeszéljük a módosításokat. A kiválasztott verzióra 3 ingyenes korrektúra kört biztosítunk.
quality4

Átadás


A véglegesített terveket az ügyfél által kért formátumokban átadjuk, igény szerint a gyártást is lebonyolítjuk. Megkezdjük az egyéb arculati elemek tervezését.
 

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE ÉS SIKERE SZÁMUNKRA A LEGFONTOSABB, EZÉRT RENDSZERESEN KÉRJÜK HOGY ÉRTÉKELJENEK BENNÜNKET

- AJÁNLÁSAINK -

 • Viktoria Toth
  Very fast and professional service.
  Viktoria Toth
 • Szilárd Nagy
  Minőségi munka betartva a határidőket. Külön kiemelendő a fiatalos lendület és hogy tisztában van a legfrissebb trendekkel is. Csak ajánlani tudom!
  Szilárd Nagy
 • Tóth Csaba
  Gyors és minőségi munka, remek kommunikáció jellemzi a csapatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem fogunk még együtt dolgozni!
  Tóth Csaba
 • Csaba Rusznyak
  Már évek óta ők tervezik és kivitelezik minden grafikai és design elemünket a weboldalaktól kezdve a portál grafikákon át az étlap tervezésig. Mindig top minőséget és odafigyelést kapunk megfizethető áron. Kell ennél több egy megbízható üzleti partnertől?!
  Csaba Rusznyak
 • Juhász Erik
  Egy elégedett ügyfél szavazatát látjátok!
  Juhász Erik
 • Meyer Szonja
  I was very impressed by their expertise, clear communication and reliability. Thank you for the wonderful logo and leaflet which were designed extremely quickly. I would definitely recommend them!
  Meyer Szonja
 • Krisztian Orszag Varga
  Ügyesek a srácok. Csak ajànlani tudom őket azoknak, akiknek grafikai munkàra van szüksège!
  Krisztian Orszag Varga
 • Milanovits Richárd

  Civil szervezetünk figyelemfelhívó plakátjának elkészítésére kértük fel a VadonDesign-t. A közös gondolkodás, majd a gyors megvalósítás közben is folyamatosan úgy éreztük, jó kezekben van a plakát-ügyünk. A végeredmény magért beszél: igényes és lelkiismeretes munkával készült, profi terméket kaptunk. Köszönjük és bátran ajánljuk mindenkinek a Zsoltékkal való együttműködést!

  Milanovits Richárd
 • Polonkai Gábor
  Zsolttal többször dolgoztunk már együtt, csak ajánlani tudom másnak is.
  Polonkai Gábor
 • Szaszi István
  Gyönyörű lett a Glamor Klinik arculata. Örülök, hogy a Vadon Design-t választottuk. Köszönjük!
  Szaszi István
  Glamor Klinik
 • Ojtó Szabolcs
  Gyors, modern és kreatív munkát kaptam a Vadon Designtól, ami maximálisan megfelelt az elvárásoknak, sőt... Nem véletlen, hogy több ügyfelet is hozzájuk irányítottam.  
  Ojtó Szabolcs
  Slendy Kft.
 • Csilla Szabó
  Évek óta dolgozunk együtt a Vadon Design-al. Rendkívül elégedett vagyunk az ügyes csapat munkájával, honlapunkkal kapcsolatosan rengeteg pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap. Külön öröm számunkra, az általunk megálmodott rendkívül komplex és egyedi színeket, koncepciókat, elképzeléseket magas színvonalon valósították meg.
  Csilla Szabó
  Vision Recruitment Kft.
 • Vidákovics Béla Zsolt
  Fiatalos, Lendületes, Pontos, Türelmes és Kreatív.
  Vidákovics Béla Zsolt
  Vidákovics ügyvédi iroda
 • Kata Bartus
  Igazán klassz csapat! Rugalmasak, kedvesek ... Jó velük dolgozni!
  Kata Bartus
  Shox
 • Adrienn Barna
  Minden kívánságunkat azonnal, a legmagasabb színvonalon végeztek el! Imádunk Veletek dolgozni!
  Adrienn Barna
  Travelbooggie
 • Óvári András
  A cégben megtaláltuk a startupok rugalmasságát, kreativitását, és a nagyvállalatok precizitását, profizmusát. Határidőben, jó minőségben, esztétikus, áttekinthető holnapot kaptunk, aminek az admin. felülete is könnyen kezelhető. Úgy gondoltuk, pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, de amit kaptunk, jobb lett annál!
  Óvári András
  Vigyél Haza Alapítvány
 • Rudolf Brigitta
  A Vadondesign szolgáltatásait prospektustervezésre vettük igénybe, teljesen új design kialakítására adtunk megbízást. Az első terveket nagyon gyorsan megkaptuk több választási lehetőséggel, így nagyban megkönnyítette a helyzetünket. A továbbiakban is rugalmas és gyors volt az együttműködés, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedettek vagyunk! Mindenképp szeretnénk a későbbiekben is együttműködni.
  Rudolf Brigitta
  Kristály Imperial Hotel
 • Boronkay Bence
  Korrekt, rugalmas. Szükség esetén rendelkezésre állnak, lehet rájuk számítani. Szép, igényes, az elvárásoknak megfelelő munkák, a változtatásokat megfelelően kezelik. Előnyeik: rugalmasság, kreativitás, határidők betartása.
  Boronkay Bence
  Pallér Csarnokrendszer
 • Tamási Zoltánné
  Szerintem kevés megbízható cég van ma Magyarországon, ezért szeretünk a VadonDesign-nal dolgoztatni, mert mindig rendelkezésre állnak. Kreatívak, az álltaluk tervezet munkával maximálisan elégedett vagyok. Jónak tartom őket minden területen, ne változzanak semmiben!
   
  Tamási Zoltánné
  Green Thai Ételbár
 • Rózsa Beáta
  Precíz, türelmes, kreatív csapat, mindig a megbeszéltek szerint alakultak a munkák.  A határidő betartásában, a széleskörű szakmai rálátásnak köszönhetően mindig megfelelő tájékoztatást kaptam az árajánlattól a kivitelezésig. Az elképzeléseim valósultak meg.
   
  Rózsa Beáta
  Pixel Print Kft.
 • Salvarani Zsófia
  Szívélyesnek, rugalmasnak, megbízhatónak jellemeznénk a velük való közös munkát. A tervezett munka igényes és ízléses volt. Árajánlat kidolgozásában, elvégzett munka ár-érték arányában, munkavégzés ütemezésében nagyon jó a csapat.
   
  Salvarani Zsófia
  Lajos Mari Konyhája
 • Gáspár András
  Korrekt, egyszerű és letisztult megoldások, azt kaptam amit elvártam. Átgondolt koncepciók, szép kivitelezések.
   
  Gáspár András
  Diesel-gas hybrid Kft.
 • Dudla János
  Korrekt, gyors, rugalmas. A tervezett végeredmény tetszik. Kreatív grafikai megoldások, pontosság, rugalmasság.
   
  Dudla János
  Bovi Motorsport
 • Vezetőség
  Az emberben kialakult elképzeléseket, egyszerűen tökéletesen készítik el a megrendelő számára.  Minden eddig elvégzett munkára az egyediség és a profizmus jellemző.  Az elvégezett munka minőségéhez és különös kreativitásához képest, kifejezetten korrekt árakat biztosítanak. Nem volt semmilyen negatív tapasztalatom, vagy kérésem az elmúlt másfél év során, amit ne tudtak volna teljesíteni.
  Vezetőség
  Buchbinder Autóbérlés
 • Nagy Éva Eszter
  Szívesen dolgozunk a csapattal, mert gördülékeny a munka, e-mailben gyorsan regálnak, akár hétvégén is. Az általunk kért extra funkciókat, változtatásokat gyorsan és felhasználóbarát módon kivitelezték. Tanáraink is szívesen használják a honlapot, mert a tartalomkezelője egyszerű és felhasználóbarát.
  Nagy Éva Eszter
  EU Polytechnikum
 • Marton Zoltán
  Nagyon kreatív és dinamikus csapat. Elsőre ráéreztek a koncepcióra és ennek megfelelően történt végig a kivitelezés. Cégünk teljes mondanivalóját tükrözi az elegáns munka. Kreatív tervezés és kivitelezés.
  Marton Zoltán
  Adósság Kontroll Kft.
 • Titkárság
  A közös munka gördülékeny volt, ötletgazdag, nem nekünk kellett gondolkodnunk, hogy mit szeretnénk, hanem csak válogatnunk a lehetőségek közül, s azokat továbbgondolnunk. Kérdéseinkre, kéréseinkre mindig a segítőkészség volt a jellemző, sohasem maradtunk válasz nélkül.
  Titkárság
  Szabó & Szomor Ügyvédi Iroda
 • Hortobágyi Tamás
  A cég rugalmas és pontos. Az elképzeléseinknek megfelelő, szép és pontos kivitelezés. Kreatív tervezés, pontosság, rugalmasság.
  Hortobágyi Tamás
  VOLÁNBUSZ Zrt.
 • Dr. Kőmíes József
  Korrekt és konstruktív. Messzemenően figyelembe vették elvárásainakt. Elégedettek vagyunk vele, megnőtt ezen keresztül a megkereséseink száma. Meglévő széleskörű háttéren nyugvó jó ötletek. Határidők tartása, gyors reagálás a felvetésekre.
   
  Dr. Kőmíes József
  Airmon Kft.
 • Mórocz Attila
  Munkátok abszolút rugalmas, teljes mértékben megvalósítottátok, amit kértünk.  Máskor is szívesen dolgoznék veletek, a tervezett munka mindenki tetszését elnyerte. Előnyök: gyors kommunikáció, változtatások 1-2 napon belüli elvégzése, ár-érték arány.
  Mórocz Attila
  Lapker Zrt.
 • Nemes Mónika
  A céget nagyon korrektnek, segítőkésznek, rugalmasnak ismertem meg. Maximálisan törekedtek arra és segítettek abban, hogy a weboldalunk „felújítása” a saját elképzelésünkön alapuljon. Design kialakítás, rugalmasság, segítőkészség.
  Nemes Mónika
  Nemesgép 2000 Kft.
 • Dr. Szabó Bence
  Gyors, rugalmas, kreatív csapat. Ötletes tervek, azt kaptam, amire számítottam. Amiben jók: kreativitás, megértik mit szeretnénk.
  Dr. Szabó Bence
  EURO Pályázat Kft.
 • Konrád Ilona
  Rövid határidőre igényesen elkészített weblapot kaptunk. Sok kreatív ötlettel támogatták elképzeléseinket, sokszor kaptunk segítő kezet a hozzá nem értésünkből adódó hiányosságok megoldására. Az elkészült weboldal professzionális, hatékony, könnyen kezelhető. Kreativitás, pontosság, minőség és nem utolsó sorban a kedvező árak.
  Konrád Ilona
  KAT könyvelő iroda
 • Pusztai István
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az VadonDesign-ra, tökéletes munkát végeztek, a megadott határidő előtt elkészültek, minden levelemre azonnal reagáltak és a kéréseimet haladéktalanul teljesítették a vártnál jobb minőségben. Mindenkinek ajánlom őket, akinek nincs ideje amatőrök próbálkozásait végigizgulni. Magas színvonalú és professzionális munkát adtak ki a kezükből.
  Pusztai István
  Hungarikum Bisztró
 • B. Tibor
  Mivel határidős munkánk volt, weboldalunkat és arculatunkat pontos leszervezett ütemben 5 nap alatt teljesen elkészítették. Rendkívül gyors határidővel készülnek az anyagok és extra kívánságaink is teljesülnek. Rugalmasság, gyorsaság és minőség jellemzi a csapatot.
  B. Tibor
  Human Sec Kft.
 • K. Tímea
  Nem részletezném, egyszerűen KIVÁLÓ!:) Nemcsak nekünk, hanem mindenkinek tetszik az általatok készített összes munka! Csak így tovább!
  K. Tímea
  Slim Body Beauty Club Ltd
 • Pintér László
  Gördülékeny, gyors, precíz, érthető.  A nekem tervezett oldal megnyerte az én és partnereim tetszését.  KREATIVITÁS - ÁR - PROFI SZERKESZTÉS – GYORSASÁG.
  Pintér László
  EU-Clean Kft.
 • Varga Melinda
  Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatás minőségével és a szolgáltató kreativitásával, szaktudásával egyaránt. Úgy gondolom, ebben a szakmában különösen fontos, hogy odafigyeljenek az ügyfél elképzeléseire, kéréseire, ez a Vadon Design-nál maximálisan megvalósul. A munka mindig határidőre elkészül, és maximálisan megfelel az elvárásainknak. Amennyiben változtatásokat szeretnénk kérni, arra mindig van lehetőség. Erősségei a csapatnak: Design, grafikai tervezés, arculattervezés, logo készítés.
  Varga Melinda
  Contact Europe Alapítvány
 • Kassai Károly
  A korrektség és a rugalmasság volt a kapcsolatunk alapja. A tervezés elején megbeszélt árak a munka végeztével sem változtak. Az elkészült honlapon közel egy év elteltével módosítást hajtottunk végre, amit pár nap leforgása alatt ingyen elvégzett a cég, nem volt másra szükség, mint egy e-mail váltásra. Magas szintű szakmai tudás párosult kiemelkedő hozzáértéssel. A világhálón ez a cég kínálta a legjobb ajánlatot. Akkor még persze személyes kapcsolat nem volt sem a vezetőséggel sem pedig a háttérben szorgosan dolgozó kollégákkal, de utólag sem kellett csalódnom.
  Kassai Károly
  Karlovill Bt.
 • Fajván Péter
  Kreatív, minőségi munka, gyors kommunikáció jellemzte az üzleti kapcsolatot.  Az általunk elképzelt céges arculatot visszaadta az elkészült arculati elem.
  Fajván Péter
  Benei Kft.
 • Tocar Kft.
  Teljesen együttműködtek a munka alatt, minden egyes változtatást úgy kezelnek mintha az az első kérés lenne.  Alaposan felmérték igényeim, így az általuk elkészített első design tervezet azonnal az én ízlésemnek megfelelően lett elkészítve. Rendkívüli kreatív és gyors csapat, minden felmerülő kérdést/kérést teljesítenek.
  Tocar Kft.
  Tokár László
 • Timári Sándor
  Az együttműködésünkben a kreativitást, rugalmasságot és a partner megértésére fordított figyelmet értékeltem leginkább. Kreatívokban változatos, friss és korrektül kivitelezett terveket kaptunk. Feladat kiírásunkra gyorsan reagáltak, időt fordítottak az igényeink megértésére, jó minőségű és szép kivitelű munkát végeztek.
   
  Timári Sándor
  Alcor
 • Kalóczkai Péter
  Gyorsan, rugalmasan, de mindig az igényeinket szem előtt tartva dolgoztak. Remélem, hogy nem csak nekünk de az ügyfeleinknek is elnyeri tetszését az elkészült munka! Gyorsaságban és kreativitásban nagyon jók!
   
  Kalóczkai Péter
  Cerberos
 • Dr. Madách Gabriella
  A stúdió pont olyan emblémát tervezett amiről álmodtam, pedig nem is tudtak róla, köszönöm a szép munkát!
   
  Dr. Madách Gabriella
  Dr. Madách ügyvédi iroda
 • Gerdás Gergely
   
  Fontos volt számomra, hogy gyorsan, egyedi és magas színvonalú weboldalt kapjak. Több céget is megkerestem a munkával, végül ezért döntöttem melletük. Már az első perctől kezdve nagyon jól működött a kommunkiáció, gyorsak és rugalmasak voltak minden szempontból. Profi csapatként jellemezném őket. A kézhez kapott weboldalal összeségében elégedett vagyok. Nehéz volt a munka mivel a saját terveim alapján akartam elkészítettni az oldalt, aminek szinte minden részletéhez ragaszkodtam. Rugalmasságuknak és profizmusuknak köszönhetően végül sikerült megvalósítani az elképzelésem. Mindezt kevés kompromisszum mellett.
  Gerdás Gergely
  Simple Trading Kft.
 • Heller Judit
  A velük való munka gyors, rugalmas és gördülékeny. Az álltalunk tervezett munkát ügyfélorientáltnak és precíznek tartom. Ez az ügyfélorientált szemlélet, a gyors és hatékony rendelkezésre állás a cég előnyei közé tartozik!
 • Czégényi Gábor
  A munkavégzés remek, különösen, hogy közvetlen hozzáférés van a designerhez és a programozóhoz is. Mindennel elégedett vagyok.
  Czégényi Gábor
  Dream Group Kft.
 • Jurics Adrienn
  Gyors és megbízható, az igényeinknek megfelelő kivitelezés. Nagyon segítőkészek, odafigyelnek a megrendelő igényeire és nagy türelemmel változtatnak a terveken, hogy a végén a kívánt eredményt kapjuk.
  Jurics Adrienn
  HLSZ
 • Iván Ágnes
  Nagyon kellemes az önök cégével dolgozni. Egyedi, szépen összealított, igényes munka. Megpróbálják maximálisan kielégíteni az ügyfél igényeit.
  Iván Ágnes
  Fire Box Kft.

- TAPASZTALATUNK -