fbpx
logo szinek jelentese es uzenete
A színek üzenete
2017. 01. 06.
14 ötlet hogyan javítsd a felhasználói élményt kisvállalati weboldaladon
14 ötlet hogyan javítsd a felhasználói élményt kisvállalati weboldaladon
2018. 07. 30.
Összes mutatása

A 2018-as év logo tervezés trendjei – frissítsd fel a brandedet!

A 2018-as év logo tervezés trendjei – frissítsd fel a brandedet!

Mi az?


Sokszor aprócska, egészen picike,
de mérete ellenére egy egész vállalat áll mögötte.
Csupán betűk, vonalak és színek
jól megtervezett íve,
mégis értékek, nagy ötletek képviselője?

A megoldás természetesen nem más, mint a logó,


mely minden termékre, névjegykártyára, reklám felületre felkerül, így hirdetve a cég és a termék hírnevét. Ebből is látszik, milyen fontos szerepe van egy logónak illetve, hogy érdemes több időt szánni a koncepció kitalálására, illetve a tervező grafikus kiválasztására. A logó tervezésénél érdemes olyan designt, színeket, betűtípusokat választani, melyek időtállók, ugyanakkor a mai trendeket sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A tavalyi év trendjeire a vágott betűtípus, az ombre színek és a negatív terekkel való tudatos tervezés volt jellemző, de az új év is rengeteg kreatív ötletet, színt és vadságot hoz magával.

Mielőtt bemutatjuk az idei év logó design trendjeit, nézzünk pár arany szabályt, melyeket szem előtt kell tartanunk a logó tervezése során:
• A kevesebb néha több
• Legyen reszponzív, hogy ne csak a névjegykártyán, hanem akár plakátokon is jól mutasson
• Tükrözze a cég hitvallását
• Egyediségével kiemelkedjen a versenytársak közül

Idén is összegyűjtöttük az év várható irányadó trendjeit. Lássuk, mely típusok fognak 2018-ban a legnagyobb népszerűségnek örvendeni:

 

1.

Ötletes betűkIdén is hódítani fognak a kreatívabbnál kreatívabb betűtípusok. Egyszerű, egyértelmű, ugyanakkor mégis hatásos. Az egyszerűség azonban nem azonos az unalmassággal. A megtervezett diszharmónia a siker kulcsa ennél a designál.

2.

Élénk, világos színek kavalkádjaEngedd szabadjára a kreativitásod a színek terén is! A színskála ugyanis logó tervezésnél végtelen hosszúságú. Élénk, fényes színek egyvelege vibráló, fiatalos külsőt kölcsönöz bradednek. Fiatalos és laza cégeknek, startupoknak ideális választás.

3.

Geometria formákEzeknek a logóknak a nagyszerűsége az alapvető geometriai vonalak és formák kombinációjában rejlik. Letisztult, elegáns és könnyen elkészíthető. Nagyobb vállalatoknak ideális és időtálló választás.

4.

Apró játékosságA mozgó logók idén még nagyobb sikert fognak aratni, mint az előző évben. Ezek az animációk életre keltenek bármilyen logót. Jellemzően a reklám iparban és művészek között népszerű választás.

5.

Digitális ecsetvonásokA kézi rajz és a digitális tervezés ötvözete. Az ecsetvonásos textúra illúziója, valamint az élénk, bátor színek kombinációja teszi ezt a stílust ennyire vonzóvá. Élettel teli, vidám hangulatot sugall.
 
Ha Te is szeretnéd megvalósítani álmaid logóját, kérj ingyenes árajánlatot vagy találkozzunk személyesen és oszd meg velem ötleteidet, hogy segíthessek Neked! www.vadondesign.hu

További blogbejegyzéseinket itt olvashatod:


 
2019. 04. 17.

Kreatív önéletrajzok, avagy az álláskeresés első pontja

Söpörd el a hétköznapi, unalmas önéletrajz sablonokat, és lépj elő a szürkeségből.
2019. 04. 04.
seo es a keresooptimalizalas

A keresőoptimalizálás és a webdesign kapcsolata:

ezekre ügyelj a design kiválasztásánál, ha SEO központú honlapot szeretnél!
2018. 07. 30.
14 ötlet hogyan javítsd a felhasználói élményt kisvállalati weboldaladon

14 ötlet hogyan javítsd a felhasználói élményt kisvállalati weboldaladon

14 ötlet hogyan javítsd a felhasználói élményt kisvállalati weboldaladon weboldal felhasználói élmény Jól működő weboldal design-t készíteni nem könnyű. Tudtad, hogy amikor a látogató megnyitja az oldalad, van kb. 3 […]